top of page

Kan ik de locaties meerdere keren bezoeken met mijn ticket?

Je kunt elke binnenlocatie maar één keer bezoeken. Aan de ingang van iedere locatie wordt je ticket gecontroleerd. De buitenlocaties zijn vrij toegankelijk gedurende het evenement.

Kan ik mijn bezoek spreiden over meerdere dagen?

Je kunt de locaties bezoeken op verschillende dagen en dus bijvoorbeeld jouw parcours verderzetten op een tweede dag. Hou er wel rekening mee dat je met jouw ticket elke binnenlocatie maar één keer kan bezoeken.

Zijn honden toegelaten?

Honden zijn mits aangelijnd toegelaten op het parcours. In de binnenlocaties dient uw hond voldoende afstand te houden van de kunstwerken. In de kerk en de winkel tegenover de kerk zijn honden niet toegelaten.

Is het parcours toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Wegens het landelijke karakter van de kunstroute is het parcours helaas moeilijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De trage wegen zijn smal en de grond is meestal niet effen in de deelnemende hoeves of locaties. 

Waar kan ik parkeren?

Er bevindt zich een ruime parking aan Hoeve Ten Rooden Duifhuize (Moenstraat 10, 8554 Sint-Denijs). Daar bevindt zich ook de eerste startplaats waar je uw ticket dient te scannen of aan te kopen.

De tweede mogelijke startplaats is aan de kerk. Daar is slechts een beperkte parkeermogelijkheid.

Kan ik deelnemen met de fiets?

U kunt fietsen naar de verschillende locaties via de hoofdwegen. Op de trage wegen zijn enkel voetgangers toegestaan.

bottom of page