top of page

Eten & drinken

Tijdens uw bezoek aan Sint-Denijs-City zijn er tal van mogelijkheden om uw dorst te lessen of van lokale specialiteiten te proeven. Zowel aan Ten Rooden Duifhuize als op het kerkplein bevindt er zich een zomerbar. Ook in Café De Vrijheid kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Daarnaast zijn er in en rond Sint-Denijs verschillende cafées en restaurants. Meer informatie op de website van Zwevegem.

Wandelen en fietsen

Zin in een uitgebreidere wandeling? Natuurpunt heeft een wandelroute van 8 km uitgestippeld die ook langs het kunstenparcours Sint-Denijs-City passeert. De wandeling start aan Ten Rooden Duifhuize en is duidelijk aangeduid met pijlen.

Liever de streek verkennen met de fiets? Natuurpunt heeft een fietsroute van 21 km uitgewerkt. Deze start en eindigt ook aan Ten Rooden Duifhuize, je vindt de route via RouteYou of deze link.

Naast deze uitgewerkte routes, is de streek doordrongen van de vele wandel-, fiets- en mountainbikepade. Meer informatie op de website van Zwevegem.

Andere activiteiten

Combineer uw bezoek aan Sint-Denijs-City met andere activiteiten in de buurt. Op Ten Rooden Duifhuize vindt gedurende dezelfde periode het maïslabyrint Zennijs plaats en de Trailloop Land van Mortagne. Meer informatie op de website van Ten Rooden Duifhuize.

Overnachten

Maak van uw bezoek aan Sint-Denijs-City een meerdaagse en geniet van al het moois dat ons dorp te bieden heeft! Er zijn verschillende Bed & Breakfast mogelijkheden in Zwevegem. Een overzicht hiervan vind je op de website van Zwevegem.

Meer informatie over het aanbod van de streek?

Klik hier!

bottom of page